Schimbul de jurăminte a avut loc la tunelul The Fast Lane de la Vegas Weddings, iar martora a fost chiar mama artistului, Jonetta Patton.

La scurt timp după show-ul de la Super Bowl, Usher a fost fotografiat în timp ce purtam pe degetul inelar al mâinii stângi, un inel de aur. De asemenea, acesta purta un costum elegant, negru. În ziua cea mare, Jennifer Goicoechea a ales să poarte un costum alb.

„Putem confirma că Usher și Jennifer Goicoechea au făcut următorul pas în relația lor și s-au căsătorit duminică, în Las Vegas, înconjurați de prieteni apropiați și de familie.

Amândoi așteaptă, cu nerăbdare, să continue să își crească copiii împreună, înconjurați de dragoste și mulțumesc tuturor pentru urările de bine”, a declarat unul dintre reprezentanții artistului.

În anul 2020, Jennifer Goicoechea a adus pe lume primul copil al cuplului, o fată pe nume Sovereign Bo, urmând, un an mai târziu, să apară pe lume și fiul lor, Sire Castrello. Din căsnicia cu Tameka Foster, Usher mai are doi copii: Usher V și Naviyd Ely.

În urmă cu nu foarte mult timp, Usher își striga iubirea în gura mare și spunea că nimic nu este mai frumos decât să găsești omul potrivit: „Când găsești pe cineva despre care știi că este un partener grozav, desigur că este o onoare și o plăcere să poți împărtăși viața cu cineva care vrea să o împartă cu tine și te iubește pentru cine ești”.

 

Sursa foto: Getty Images