Valeria Duque, columbiana de o frumusețe magică. A apărut nud pe plajă, ca într-o scenă de film


Columbiana Valeria Duque și-a câștigat celebritatea prin pasiunea ei pentru sport. Modelul, înzestrat cu o frumusețe magică, și-a lucrat corpul într-un mod uimitor, iar acum se numără printre cele mai cunoscute influencerițe de fitness din țara ei. 

 


În vârstă de 30 de ani, Valeria Duque este absolventă de jurnalism și s-a remarcat în reality show-ul Desafío Súper Humanos 2018, asemănător cu Survivor. 

Pasiunea pentru fitness și modelling i-a adus o recunoaștere și mai mare. În prezent, Valeria are peste 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram. Tânăra, care a pozat pentru branduri de lenjerie intimă și costume de baie, face senzație pe rețelele sociale cu apariții incendiare. 
 
Într-un pictorial, care a făcut senzație, Valeria pozează nud la plajă, amintind de actrița Brooke Shields în „Laguna Albastră”. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos). 
 
 
 
„Extrem de sexy și frumoasă”, „Ce corp spectaculos”, „Frumusețea exuberantă s-a revărsat pe tot corpul”, „Ești unică”, sunt doar câteva din sutele de comentarii scrise de fani în dreptul postării. 
 
Valeria nu este adepta operațiilor estetice, iar formele sale sunt 100 % naturale. Ea duce un stil de viață sănătos și se antrenează constant. Unele exerciții le postează pe pagina ei de Instagram, spre aprecierea fanilor. 
 
 
 
 
Sursă foto: Instagram/ valeriaduqueh
 
Vezi și: 
 
  • Valeria Duque, columbiana de o frumusețe magică. A apărut nud pe plajă, ca într-o scenă de film

related posts

Modifică setările cookies