Valerie Lungu, clip viral pe Instagram! A adunat peste 20 de milioane de vizualizări: Cum s-a filmat


Valerie Lungu este unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din România, care a reușit să cunoască succesul internațional prin pozele și videoclipurile postate pe Instagram și TikTok.


Cu multă atenție și dedicare, Valerie Lungu creează videoclipuri cu mesaj care ajung să fie relevante pentru femeile din întreaga lume.

Unul dintre reel-urile postate pe Instagram a depășit 20 de milioane de vizualizări și reprezintă femeia independentă care nu mai caută validare de la un bărbat și care reușește prin forțele proprii să fie puternică.

Despre materialul care a ajuns viral la nivel internațional, Valerie Lungu spune: „Da, la o primă vedere este un videoclip amuzant, am stârnit multe reacții cu el, însă mesajul este unul mai profund. Mi-am dorit să transmit faptul că nu trebuie să ne lăsăm afectate de presiunea societății, să fim speriate de vârstă, de ceea ce spune lumea. Și să ne ascultăm mai mult vocea interioară, să fim independente, noi să fim prioritatea noastră numărul 1. Mă bucur să văd că munca mea este înțeleasă și apreciată de milioane de persoane din întreaga lume”.

  • Valerie Lungu, clip viral pe Instagram! A adunat peste 20 de milioane de vizualizări: Cum s-a filmat

related posts

Modifică setările cookies