Valerie Lungu și iubitul ei au plecat în căutarea locuinței de vis: „Sunt mai pretențioasă”


Valerie Lungu și iubitul ei, Alex, au pornit în căutarea locuinței pe care să o numească acasă. Cei doi îndrăgostiți vor să își ducă relația la un nou nivel și să își achiziționeze o casă, dar cerințele sunt multe, iar opțiunile sunt limitate.


În cadrul unui interviu, Valerie Lungu a mărturisit că a început, deja, să caute locuința pe care să o cumpere, dar pare să mai dureze ceva timp până în momentul va găsi ceea ce își dorește.

Creatoarea de conținut recunoaște că își dorește o casă foarte mare, cu piscină, dar și cu o curte, pentru a fi potrivită chiar și pentru copiii pe care, la un moment dat, îi va avea.

„Chiar acum îmi caut o casă și e destul de dificil, să zic așa, pentru că nu am găsit, dar suntem pozitivi. Nu aș zice că nu mi oferă (n.r. posibilități din partea pieței), îmi oferă, doar că cred că sunt eu mai pretențioasă. Îmi doresc și eu cinci camere, două etaje, o curte, o piscină, toate astea”, a povestit Valerie Lungu, în cadrul unui interviu pentru un post de televiziune.

Deși, în prezent, Valerie Lungu nu are copii, aceasta își dorește foarte mult să fie mamă. În urmă cu ceva timp, a petrecut câteva ore cu o nou-născută, iar experiența i-a plăcut atât de mult, încât a declarat, pe contul ei de Instagram, că simte că ar putea avea un copil.

Cu toate acestea, creatoarea de conținut nu se grăbește și susține că toate se vor întâmpla la timpul potrivit. Mai mult decât atât, se gândește să facă doi copii, dar, dacă Dumnezeu îi va oferi mai mulți, îi va primi pe toți cu brațele deschise.

„Nu cred că vedeți, dar se observă pe story-urile mele că sunt atât de încântată și cât am stat la Sienna am ținut-o în brațe pe aia mică, i-am schimbat pampersul, i-am dat lăptic. 

Când voia să mi-o ia eram: «NU!». Sunt atât de entuziasmată! Cred că încep să fiu pregătită să am un copil. Nu știu dacă așa se simte când ar trebui să fii pregătită, habar nu am...”, a povestit Valerie Lungu, în mediul online.

 

Sursa foto: Instagram I valerie.lungu/ alex_gilka

  • Valerie Lungu și iubitul ei au plecat în căutarea locuinței de vis: „Sunt mai pretențioasă”

related posts

Modifică setările cookies