Vanessa Hudgens iubește din nou! Cine e sportivul care a cucerit-o pe frumușica din High School Musical


Vanessa Hudgens (31 de ani) l-a dat uitării pe Austin Butler și s-a îndrăgostit de un sportiv. Presa de peste Ocean scrie că actrița s-ar fi combinat cu Cole Tucker, un talentat jucător de baseball. 


Aproape 10 ani au trăit o iubire ca-n povești, apoi au uimit pe toată lumea când au anunțat că se despart. Vanessa Hudgens și Austin Butler nu au făcut public motivul separarării, însă un lucru e cert: între cei doi nu mai e cale de împăcare. 

Vanessa și Austin s-au despărțit la începutul anului după nouă ani de relație (Foto: Getty Images)

Actrița a fost surprinsă de paparazzi în brațele lui Cole Tucker. Tânărul are 24 de ani și este jucător profesionit de baseball în Liga Majoră din Pittsburgh. El și-a făcut debutul în MLB în anul 2019. 

Cei doi au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau cu foc în fața unui restaurant din Los Angeles, scrie Daily Mail. Deși și-a dat seama că este fotografiată, Vanessa l-a copleșit cu gesturi tandre pe noul iubit, semn că vrea ca lumea să afle că a trecut peste despărțirea de Austin și este fericită din nou. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cole Tucker (@cotuck)

Cu câteva seri înainte ca imaginele cu cei doi îndrăgostiți să apară în presă, Vanessa a postat o fotografie pe contul de Instagram de la ceea ce părea o cină romantică. Cu o rochie sexy și elegantă și un trandafir în mână, actrița a scris lângă imagine “întâlnire la ceas de seară”, păstrând însă misterul asupra partenerului de la cină. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Dani Mocanu a fost acuzat că a maltratat un leu - Trending Review cu Daragiu - episodul 48

 

  • Vanessa Hudgens iubește din nou! Cine e sportivul care a cucerit-o pe frumușica din High School Musical

related posts

Modifică setările cookies