Vedeta britanică pe care operațiile estetice au dus-o la faliment. Este de nerecunoscut


În vârstă de 26 de ani, Chloe Ferry este una dintre cele mai cunoscute vedete britanice de reality show. Tânăra a suferit atât de multe operații estetice, încât nici ea nu se mai recunoaște în oglindă. 


Vedetele de reality show din Marea Britanie par trase la indigo. Sau cel puțîn toate operate de același chirurg estetician. Au buze exagerat de mari, posterior pe măsură, machiaje stridente, unghii imposibil de lungi, tocuri amețitoare. În plus, toate par că se îmbracă de la același magazin de haine, unde se găsesc numai rochii extrem de scurte, ireal de mulate, decupate, decoltate sau transparente.

Chloe Ferry se încadrează și ea perfect în acest tipar. Cunoscută din reality show-urile Geordie Shore și Celebrity Big Borother, Chloe Ferry este dependentă de operații estetice și nu ascunde acest lucru. Oricum este super vizibil.

Dacă pe multe femei operațiile estetice le fac să arate mai bine, pe ea, dimpotrivă,  o transformă în mod negativ. Arată mai în vârstă cu 10 ani! Și-a mărit buzele și a avut intervenții la nas, pomeți sau sprâncene. Evident, a și-a pus și silicoane, și-a făcut liposuctii și și-a pus implanturi în posterior.

Vedeta de reality show a mărturisit că operariile estetice au costat-o atât de mulți bani, încât a ajuns la faliment. Cu toate astea nu se poate opri.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

 

  • Vedeta britanică pe care operațiile estetice au dus-o la faliment. Este de nerecunoscut

related posts

Modifică setările cookies