Vedeta care își lasă copilul de 4 ani “să bea cafea în fiecare zi”: “Nu îi face rău…”


Amber Rose, devenită cunoscută datorită relațiilor sale cu rapperi celebri precum Kanye West și Wizz Khalifa, șochează cu stilul ei de parenting. Vedeta, care este mamă a doi băieți, de 10 și 4 ani, spune că îl lasă pe cel mic să bea cafea zilnic.


Deși cofeina nu este recomandată copiilor, Amber Rose nu ține cont de sfaturile specialiștilor. Aceasta i-a șocat pe ascultătorii unui podcast când a dezvăluit că își lasă băiețelul de numai 4 ani să consume cafea în fiecare zi și că nu i se pare “mare lucru”.

“Slash are 4 ani și bea cafea mereu. În fiecare zi. Eu și copiii mei stăm împreună, bem cafea și vorbim”, spune Amber Rose. 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Academia Americană de Pediatrie i-a sfătuit pe părinți să nu le dea copiilor sub 12 ani cofeină, în nicio cantitate, indiferent de cât de mică.

“Nu e mare lucru. Chiar nu e. Băiatul meu de 4 ani se trezește și îmi zice: “Vreau să beau o cafea și să mănânc micul dejun”. E doar cofeină. Puțină cofeină. Nu îți face rău”, se justifică Amber Rose.

Academia Americană de Pediatrie, citata de Daily Mail, spune că impactul cofeinei asupra sistemelor nervoase și cardiovasculare ale copiilor și adolescenților nu este pe deplin cunoscut.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Rose (@amberrose)

„Prea multă cofeină poate provoca probleme precum anxietate crescută, ritm cardiac și tensiune arterială crescute, reflux acid și tulburări de somn. Prea multă cofeină este periculoasă pentru copii și, în doze foarte mari, poate fi toxică”.

 

Sursa foto: GETTY IMAGES, PROFIMEDIA

  • Vedeta care își lasă copilul de 4 ani “să bea cafea în fiecare zi”: “Nu îi face rău…”

related posts

Modifică setările cookies