Vedeta care și-a pierdut tot părul de pe corp, fără nicio explicație: “Țipam după ajutor și nimeni nu mă auzea”.


 
Vedeta britanică de reality show ZaraLena Jackson a trăit drama vieții ei în urmă cu doi ani, când într-o lună și jumătate și-a pierdut tot părul de pe corp.


Aceasta a observat cum îi cad smocuri întregi de păr din cap. În scurt timp, i-au dispărut și genele și sprâncenele. Toată experiența a fost o adevărată “tortură” și, de atunci, încearcă să găsească o soluție pentru a-i crește din nou părul. Tânăra în vârstă de 29 de ani a fost supusă mai multor tratamente, printre care si un implant de păr. 

ZaraLena Jackson le arată fanilor ei de pe Instagram evoluția părului, însă deocamdată progresele sunt mici. Totuși, fire noi au început să crească.

 

“Să îți pierzi tot părul, mai ales la vârsta asta, te face să te simți ca o căprioară în bătaia puștii. Și nu doar părul din cap, ci și genele și sprâncenele -  toate astea m-au făcut să arat ca un om bolnav. Este devastator. Nu am primit nicio explicație, țipam după ajutor și nimeni nu mă auzea”, a spus ZaraLena.

Tânăra a mărturisit că s-a gândit chiar la sinucidere în momentul în care s-a văzut în oglindă.

Vedeta de reality show nu și-a ascuns suferința și a împărtășit-o cu fanii ei de pe Instagram. Spre dezamăgirea ei, a fost atacată și jignită.

ZaraLena iese în public numai cu peruci și speră să își recupereze podoaba capilară. 

Vezi și VIDEO: Share în bucate cu Alex Petricean - Clafoutis

  • Vedeta care și-a pierdut tot părul de pe corp, fără nicio explicație: “Țipam după ajutor și nimeni nu mă auzea”.

related posts

Modifică setările cookies