Vedete din România suspectate că exagerează cu filtrele de înfrumusețare: „Mă mir că se mai recunoaște”


Toată lumea folosește filtre de înfrumusețare atunci când postează imagini pe rețelele de socializare, însă unele vedete sunt suspectate că abuzează de ele. Fanii mereu le atrag atenția că au exagerat: “Mă mir că se mai recunoaște de la atâtea filtre”, îi scria o fană Andei Adam.


Printre celebritățile din România acuzate că își editează exagerat pozele înainte de a le posta pe Instagram se află Loredana Groza, Anda Adam și Bianca Drăgușanu.

„Nu credeam că poate există atâta edit într-o singură fotografie…(…) Păi poze modificate și filtre își pun și astea de 16-20 ani, toată lumea o face, e firesc să îmbătrânim; „Numai poze trucate", „Au sunat ăștia că nu mai au glet pe stoc! Ghici unde e?”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de Anda Adam.

Cântăreața a recunoscut că folosește filtre și nu vede nimic greșit în asta. “Dragii mei, fiecare pune ce vrea, face ce vrea. M-ați omorât cu filtrele astea. Da, folosesc ce filtru vrea mușchiul meu! Că așa vreau eu. (…) Voi, fetelor, astea șmechere, care comentați, și voi le folosiți. Rupeți filtrele și nu este niciun fel de problemă. Care e problema?”, a spus Anda Adam.

Și fanii Loredanei îi sugerează adesea să mai renunțe la o parte din filtre, însă ea susține că stilul de viață sănătos o ajută să se mențină tânără, nu operațiile estetice sau filtrele.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Vedeta este extrem de disciplinată când vine vorba de viața ei. “Am un program de viață extrem de strict, disciplină, sunt că un sportiv de performanță, nu-mi pierd nopțile. Doar atunci când am câteva zile de vacanță, atunci îmi permit să mă abat de la el”.

Și Bianca Drăgușanu este taxată de fanii ei că își alterează pozele. Ea însă nu pune la suflet. 

„Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu”, a mărturisit Bianca Drăgușanu acum ceva timp.

Și în familia Dumitrescu-Prodan se folosesc filtrele de înfrumusețare. Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, sunt însă mandre de felul în care arată și nu bagă în seama răutățile de pe internet.

@saarrru

 

♬ original sound - Heeraaaaaa

Sarah este perfect conștienta de atuurile sale fizice și nu se sfiește să și le scoată în evidență. “Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, spunea tânăra de curând într-un interviu.

  • Vedete din România suspectate că exagerează cu filtrele de înfrumusețare: „Mă mir că se mai recunoaște”

related posts

Modifică setările cookies