Vedetele din România, mai hot decât modelele Victoria’s Secret. Cum au pozat vara asta, în vacanța de la mare


Vedetele din România au făcut spectacol vara asta pe rețelele de socializare cu imaginile pe care le-au postat din vacanță. Fie că au fost la mare sau doar la piscină, acestea au pozat ca niște adevărate fotomodele, spre încântarea fanilor.


Antonia și Andreea Bănică s-au plâns fanilor, chiar înainte de vacanță, că s-au îngrășat, însă la “proba costumului de baie” au demonstrat că sunt într-o formă excelentă. Ambele și-au arătat abdomenul super tonifiat. “O zi pe lună am abdomenul acesta….și cum prind ocazia pac îl pozez,  în rest nu arată cum vreau eu pentru că și o gură de apă mă face să arăt uneori ca un peste balon”, spunea cântăreață pe Instagram.

Inna demonstrează la orice imagine în bikini că ar putea avea succes și într-o carieră în modelling. Imaginile de la piscina din Turcia fac senzație printre fani.

Lidia Buble nu a trecut neobservată pe plajele din St. Tropez, cu formele ei de vis și costumul de baie alb, chic, în două piese.

Andreea Marin și-a petrecut vacanța la San Diego, acolo unde fiica sa a obținut o bursă la o fundație celebră… însă a îmbinat utilul cu plăcutul și a ieșit și la piscină.

Sore face furori pe plaja din Barcelona, iar Andreea Gheorghe defilează ca un adevărat fotomodel în Antalya.

Vezi mai multe imagini cu vedetele noastre în vacanță în GALERIA FOTO de mai jos.

  • Vedetele din România, mai hot decât modelele Victoria’s Secret. Cum au pozat vara asta, în vacanța de la mare

related posts

Modifică setările cookies