Verdict final în procesul lui Gwyneth Paltrow. Ce au decis magistrații


Actrița Gwyneth Paltrow a câştigat procesul cu bărbatul care spunea că și-a schimbat personalitatea după ce actrița l-ar fi accidentat la schi. Pensionarul Terry Sanderson ceruse inițial daune de 3 milioane de dolari, apoi avocații au redus suma la 300.000 de dolari. La final, “presupusa victimă” nu s-a ales cu niciun cent. 

Tag-uri:

Accidentul de schi s-a produs pe o pârtie de schi din Park City, Utah. Bărbatul a suferit o comoție cerebrală și și-a rupt patru coaste în urma coliziunii. 

El a susținut că, după accident, Paltrow pur și simplu „s-a ridicat, s-a întors și a plecat la schi”. Acesta a spus în instanță că neglijența actriței l-a făcut să nu se mai bucure de activități precum degustările de vinuri și a rămas și fără iubită.  Avocații lui Paltrow au susținut că simptomele lui Sanderson au fost probabil rezultatul vârstei sale.

„Înainte de coliziune, Terry era o persoană șarmantă, extrovertită, sociabilă. Ducea o viață plină, călătorea în toată lumea, făcea tot ce este posibil pentru a se bucura de viață și a fi sănătos. Dar după accident a încetat să mai fie șarmant”, a spus avocatul său în timpul procesului.

Sanderson, în vârstă de 76 de ani, a introdus inițial o cerere de 3 milioane de dolari împotriva lui Paltrow, dar aceasta a fost redusă la 300.000 de dolari înainte de începerea procesului. Paltrow l-a contrazis pe aceasta și a susținut că el este cel care a lovit-o pe pârtie și că este “exploatată pentru că e celebră și bogată”.

Procesul, care a durat două săptămâni, a fost televizat și milioane de oameni au urmărit-o pe actriță în timp ce a depus mărturie.

Juriul l-a găsit pe Sanderson 100% vinovat în ceea ce privește neglijența comparativă și i-a acordat actriței despăgubiri de 1 dolar, așa cum a cerut ea. Costurile judiciare ale lui Paltrow vor fi decise la o dată ulterioară.

Într-o declarație trimisă prin e-mail, Paltrow a spus: „Am simțit că acceptarea unei afirmații false îmi compromite integritatea. Sunt mulțumit de rezultat și apreciez toată munca asiduă a judecătorului Holmberg și a juriului și le mulțumesc pentru atenția lor în gestionarea acestui caz.”

Când Paltrow a părăsit tribunalul, ea i-a spus lui Sanderson „Îți doresc numai bine”, potrivit The Guardian.

Fotografii: Getty Images

  • Verdict final în procesul lui Gwyneth Paltrow. Ce au decis magistrații

related posts

Modifică setările cookies