Veste proastă pentru fanii Miei Khalifa. Ce s-a aflat despre cea mai căutată vedetă pe site-urile pentru adulți


Are milioane de fani în întreaga lume datorită filmelor sale, însă Mia Khalifa a mărturisit de curând că este bântuită de trecut și că regretă amarnic ce a făcut în 2014.

Tag-uri: #Mia Khalifa #filme

În numai 3 luni de zile aceasta a filmat câteva materiale pentru adulți și a devenit celebră în toată lumea. Apoi s-a oprit, însă nu mai poate șterge ce s-a întâmplat… Sau? Se pare că, după ani de zile în care s-a străduit să scoată acele filme de pe site-urile de specialitate, acum este șansa ei să le facă dispărute de pe internet.

O petiție semnată de 1.5 milioane de oameni, care cer scoaterea filmelor cu Mia Khalia de pe site-uri, face furori pe internet. Asta după ce vedeta a declarat despre fiomele ei că “mă vor bântui până la moarte”.

Petiția se numește “Justice for Mia Khalifa” / Dreptate pentru Mia Khalifa și vorbește despre dramele trăite de starletă, de faptul că a fost amenințată cu moartea după unul dintre filme și despre faptul că e nevoită să apeleze la terapie pentru stress și bullying.

Mia și avocații sai au încercat să plătească proprietarul site-ului pentru scoaterea filmelor, însă fară succes.

Deși s-a retras de 6 ani din industria filmelor pentru adulți, video-urile cu ea sunt din ce în ce mai populare.Mulți cred că Mia s-a umplut de bani după ce le-a făcut, însă adevărul e că a primit doar 12.000 de dolari pentru ele.

VEZI VIDEO: Cine e rusoaica-fenomen Anastasiya Kvitko, supranumită "Kim Kardashian a Rusiei"

 

 

 

  • Veste proastă pentru fanii Miei Khalifa. Ce s-a aflat despre cea mai căutată vedetă pe site-urile pentru adulți

related posts

Modifică setările cookies