Viața Innei a fost marcată de o tragedie. Tatăl artistei a fost condamnat la închisoare, după ce a provocat un accident mortal


Inna este o artistă extrem de apreciată, atât la nivel național, cât și internațional. Puțini sunt cei care știu că artista a trecut printr-o tragedie care i-a marcat viața.

Tag-uri: #Inna #inna tata

Inna radiază întotdeauna pe scenă și nu lasă să iasă la iveală problemele cu care, poate, se confruntă. Puțini sunt cei care știu că artista a trecut printr-o dramă în urmă cu câțiva ani.

Tatăl Innei a fost condamnat la închisoare în 2009, după ce a provocat un accident mortal La momentul producerii tragediei, Giorgic Apostoleanu se afla la volanul unei Dacii 1310, pe șoseaua Constanța – Mangalia, moment în care, la ieșirea din comuna 23 August, a lovit un bărbat care mergea cu mopedul.

La vremea respectivă, omenii legii au stabilit că tatăl Innei nu a păstrat distanța regulamentară față de vehiculul aflat în față.

„Acest incident nefericit a avut loc acum doi ani. Ne pare nespus de rău de cele întâmplate. Atât eu, cât şi familia mea am suferit foarte mult la momentul respectiv. Cazul se desfăşoară în normalitate, conform legilor din România“, declara Inna în urmă cu mai mulţi ani pentru Adevărul.

Sursă foto: Instagram

  • Viața Innei a fost marcată de o tragedie. Tatăl artistei a fost condamnat la închisoare, după ce a provocat un accident mortal

related posts

Modifică setările cookies