Vicky Pattinson, mai sexy ca niciodată! Vedeta a făcut furori pe o plajă din Dubai


Vicky Pattinson este dovada vie că prin voință poți ajunge la o siluetă de vis. În 2012, vedeta britanică îi oripila pe paparazzi cu aparițiile ei la plajă. Deși avea doar 24 de ani, Vicky era plină de celulită și colăcei inestetici. 


Tânăra și-a angajat un antrenor personal și urmat un regim strict bazat pe controlul numărului de calorii consumate zilnic.

“Am renunțat la kebab și mi-am angajat un antrenor personal. Să fii slabă e cea mai bună răzbunare. Nu m-am operat, sunt doar mai grijulie cu ce mănânc”, declara Vicky în urmă cu zece ani, când lumea era uimită de transformarea ei.

Vicky Pattison a ajuns de la măsura 16 la măsura 6 în doar câteva luni și a început să defileze în cele mai sexy ținute. 

“Am muncit atât de mult și mă simt excelent acum. Mi-e frica să nu mă îngraș la loc, iar oamenii să spună că am eșuat", a mai declarat în trecut vedeta care s-a făcut remarcată în emisiunea “Geordie Show”.

Vicky nu doar că nu s-a îngrășat, dar la 34 de ani arată mai sexy ca niciodată. Vedeta are o comunitate impresionantă pe Instagram, acolo unde este urmărită de aproape 5 milioane de fani. 

Recent, Vicky a postat câteva imagini din vacanța pe care o petrece în Dubai, alături de iubitul ei, Ercan Ramadam. Vicky și-a etalat picioarele tonfiate, abdomenul plat și bustul impresionat. Vedeta arată ca un model de lenjerie sexy, iar fanii o laudă pentru silueta de vis. 

Britanica e împlinită și-n plan personal. Iubitul Ercan a cerut-o de nevastă chiar în vacanța din Dubai. Total s-a întâmplat pe plajă, în fața renumitului hotel Burj al-Arab.

“Te aleg pe tine și te voi alege iar și iar, fără pauză, fără îndoială.. Mereu vei fi tu!”, a scris Vicky, în dreptul fotografiilor prin care îi anunța pe fani că s-a logodit. 

Britanica a fost finalistă la MasterChef UK și a participat la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, varianta din Australia. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

  • Vicky Pattinson, mai sexy ca niciodată! Vedeta a făcut furori pe o plajă din Dubai

related posts

Modifică setările cookies