Kevin Costner câştigă bătălia pentru pensia alimentară a copiilor. Ce a decis instanța


Kevin Costner și Christine Baumgartner au decis să divorțeze la începutul anului 2023, după o serie de neînțelegeri.


Actorul și cea de-a doua lui soție au împreună trei copii, astfel că, la momentul în care au anunțat că divorțează, cei doi au solicitat custodie comună. Acum, la câteva luni de la proces, Kevin Costner a câștigat lupta pentru pensia alimentară a copiilor, ceea ce înseamnă că va plăti mai puțin de jumătate din cât oferea în prezent fostei partenere pentru creșterea celor mici.

Așadar, Kevin Costner a obținut o victorie de zile mari în instanță vineri, când judecătorul i-a dat dreptate și a fost de acord că ar trebui să-i plătească fostei partenere 63.209 dolari pe lună drept pensie alimentară, ceea ce este mult mai puțin decât își dorea ea, potrivit ET.

După ce instanța a decis reducerea pensiei de întreținere a copilului, Christine Baumgartner a părut uimită. În ceea ce-l privește pe Costner, acesta a părut mulțumit de ordinul judecătoresc. După o scurtă discuție cu avocații săi, Costner, flancat de poliție, a fost escortat afară din sala de judecată din Santa Barbara County. 

Între cei doi foști soți a existat o luptă acerbă cu privire la plata pensiei alimentare pentru copii, instanța a dispus temporar ca Costner, în vârstă de 68 de ani, să îi plătească lui Baumgartner 129.000 de dolari pe lună. El a fost inițial dispus să plătească 51.900 de dolari pe lună, în timp ce Baumgartner a vrut inițial ca el să plătească 248.000 de dolari pe lună. Apoi, chiar săptămâna trecută, Baumgartner a mers în instanță și a cerut ca suma de 129.000 de dolari pe lună să fie majorată la 161.000 de dolari pe lună. 

Kevin Costner și Christine Baumgartner au împreună trei copii, Cayden, în vârstă de 16 ani, Hayes, în vârstă de 14 ani, și Grace, în vârstă de 13 ani. Baumgartner a depus cererea de divorț în luna mai, după 18 ani de căsătorie. 

„Pur și simplu au opinii diferite cu privire la ceea ce înseamnă „nevoi rezonabile în contextul pensiei alimentare pentru copii”, a declarat actorul, la un moment dat.

Sursă foto: Getty Images

  • Kevin Costner câştigă bătălia pentru pensia alimentară a copiilor. Ce a decis instanța

related posts

Modifică setările cookies