VIDEO A avut șocul vieții! Ce a găsit o femeie din Alba într-un sac de cartofi cumpărat de la supermarket


Producătorii ar face orice ca să vândă cât mai puțin produs cu sume mari de bani, dar ce a pățit o femeie din Alba întrece orice imaginație! Iată ce a găsit într-un sac de cartofi cumpărat de la supermarket


Povestea unei femei din Alba Iulia întrece orice limită! Aceasta s-a dus la supermarket să își facă cumpărăturile, iar printre produsele pe care le-a achiziționat și-a luat și un banal sac de cartofi. Totul părea în regulă, asta până când să ajungă acasă. Clienta supermarketului respectiv, de altfel unul dintre cele mai cunoscute din Românnia, a ajuns să își despacheteze cumpărăturile, iar când și a desfăcut sacul de cartofi a avut un șoc total! 

În loc să găsească cartofi, aceasta s-a trezit că, printre legumele pe care le-a cumpărat, se mai aflau și pietre de mari dimensiuni. Pentru a „trage la cântar”, unii productori recurg la soluții disperate, cum a fost și cazul acestei cliente. 

Revoltată, femeia le-a împărtășit jurnaliștilor de la Ziarul Unirea ce i s-a întâmplat, raportând înșelăciunea și autorităților.

„Este efectiv o piatră! Norocul să fie cu tine”, se aude în filmarea publicată pe YouTube de către jurnaliștii Ziarului Unirea.

Puțini producători care vând cartofi la noi în țară îi și curăță de pământ înainte de a-i scoate pe piață, iar din această cauză prețul poate crește considerabil. 

Foto: Captură YouTube/ Ziarul Unirea

related posts

Modifică setările cookies