VIDEO Bruce Willis s-a întors la soție după o lună de izolare la domiciliul fostei. Cum a reacționat Emma Heming


Bruce Willis a petrecut primele ore alături de soția Emma Hemming și de fetele lor, după o lună în care s-a izolat acasă la Demi Moore.


Divorțați de 20 de ani, Bruce Willis și Demi Moore au petrecut o lună împreună, izolați la domiciliul ei. Gurile rele spun că decizia a revoltat-o pe Emma Heming, actuala lui soție, nevoită să se descurce singură, cu cei doi copii ai lor, în această perioadă grea.

Însă, marți, familia actuală a lui Bruce Willis a ieșit din casă și a petrecut câteva ore în natură, sărbătorind aniversarea de 6 ani a fiicei lor, Evelyn Penn Willis. Bruce și Emma mai au o fată de 8 ani pe nume Mabel Ray.

O zi mare. Nu doar că mezina familiei a împlinit 6 ani, dar a și decis să renunțe la roțile ajutătoare”, a scris actrița Emma Heming pe Instagram, fericită că fiica ei de 6 ani a învățat să meargă singură pe bicicletă. Vezi video mai jos!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) on

 

Conform presei americane, Bruce Willis și-a adus familia în Sun Valley, Idaho, unde deține o casă situată chiar peste drum de cea a fostei soții, Demi Moore.

Citește șiBruce Willis și-a tuns fiica periuță înainte de o ședință foto realizată la izolare

După ce presa a speculat că Bruce și Emma sunt la cuțite din cauza distanțării dintre ei, una dintre fiicele lui Bruce Willis a lămurit situația.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski) on

 

Scout LaRue Willis, fiica actorului cu Demi Moore, a dezvăluit că tatăl ei și mama sa vitregă ar fi trebuit să se reunească mai devreme, în Idaho, însă una dintre surorile ei vitrege s-a accidentat la picior. Din această cauză, Emma a trebuit să meargă cu ea la doctor în Los Angeles și să aștepte ca rana să se vindece.

Tatăl meu a ajuns aici mai devreme, apoi transportul a devenit imposibil, cu stări de carantină, iar mama mea vitregă a rămas în Los Angeles cu surorile mele mai mici”, a explicat Scout într-un podcast.

Fotografii: Getty Images  

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Bruce Willis

  • VIDEO Bruce Willis s-a întors la soție după o lună de izolare la domiciliul fostei. Cum a reacționat Emma Heming

related posts

Modifică setările cookies