VIDEO Ce a pățit o tânără care și-a tatuat pe frunte numele iubitului ei. „O să regreți asta într-o zi”


O tânără de 27 de ani, a creat mare vâlvă în mediul online după ce și-a tatuat numele iubitului ei pe frunte. Ana Stanskovsky a primit mii de mesaje în care a fost criticată pentru decizia ei.


Ana Stanskovsky este o tânără influencer născută în Polonia, dar stabilită în Bali. Are o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețele sociale, dar niciodată numărul lor nu este suficient de mare. Astfel, tânăra și-a zis să facă ceva „scadalos”, ceva „ieșit din tipar”. Și s-a oprit la asta: un tatuaj în frunte. Dar nu orice tatuaj, ci chiar numele actualului ei iubit, Kevin. Vezi poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Într-un videoclip postat pe TikTok și Instagram, Ana a surprins momentele importante din procesul de realizare a tatuajului, iar când proiectul a fost gata... a urcat clipul pe social media.

Mii de oameni i-au scris în decurs de câteva ore, iar mesajele nu sunt deloc încurajatoare.

Și dacă o să se despartă de tine, ce o să faci?”, a scris cineva pe TikTok. Da, bună întrebare!

„Nuuuuu, sigur asta este o glumă”, a apreciat cineva.

Ar fi fost mai bine dacă scriai sunt proastă”; „Câte nu fac oamenii pentru urmăritori”; „Satira, cea mai bună formă de divertisment”, iar mesajele continuă să vină.

Alții sunt de părere că totul este regizat și că instrumentul cu care a fost realizat „tatuajul” nu are ac în interior. 

Nu erau ace în cartuș și oricine are un tatuaj știe că nu arată așa imediat după. Este o lucrare neglijentă cu Saran Wrap... orice artist adevărat (iar artistul așa pare să fie) și-ar fi pus o a doua piele pe frunte, având în vedere zona și că în cele din urmă va trebui să își curețe fața”, a comentat cineva pe Instagram.

Reacția fetei nu s-a lăsat așteptată:

Mulți îmi spun că voi regrata asta, dar de fiecare dată când mă uit în oglindă mă îndrăgostesc. Sunt îndrăgostită de tatuaj, sunt îndrăgostită de iubitul meu și cred că, dacă chiar iubești pe cineva, trebuie să-i arăți, să-i dovedești. Dacă ai o iubită care nu vrea să-și tatueze numele tău pe față, cred că trebuie să-ți găsești altă iubită, fiindcă nu cred că te iubește”, a spus tânăra într-un nou clip postat pe social media.

Cum arată cea mai tatuată femeie din Marea Britanie când își acoperă desenele de pe corp.

Fotografii: @ana_stanskovsky

  • VIDEO Ce a pățit o tânără care și-a tatuat pe frunte numele iubitului ei. „O să regreți asta într-o zi”

related posts

Modifică setările cookies