VIDEO Dans pe manele la cinema în timpul filmului „Romina VTM”. Imagini controversate


Filmul „Romina VTM” a fost lansat la începutul anului 2023, mai exact pe 2 ianuarie. Pelicula a fost extrem de promovată, în ea jucând mai multe vedete din showbizul românesc. Nume precum Bogdan de la Ploiești, Tzancă Uraganu, Nicole Cherry, Rareș Mariș, YNY Sebi sau Cristina Pucean au câștigat imediat simpatia publicului, care s-a înghesuit să cumpere bilete la avanpremieră.

Tag-uri: #Romina VTM #dans

Filmul prezintă povestea Rominei, o tânără care încearcă să îi salveze terasa din Costinești a tatălui său. Aceasta (interpretată de Nicole Cherry) se îndrăgostește de Valentin (Rareș Mariș), iar de aici până la o adevărată poveste cu dramă, foști iubiți și manele a mai fost doar un pas. 

Deși filmul a devenit în scurt timp un adevărat succes, fiind vândute 35.000 de bilete pre-sale, situațiile neplăcute au început să apară atunci când spectatorii au ajuns în sala de cinema. Zilele trecute, pe rețelele de socializare s-a viralizat un videoclip în care o tânără se ridică în picioare, își arajează tricoul și începe să danseze pe ritmuri de manele în văzul tuturor. 

@yls265 #rominavtm ♬ original sound - ????

Imaginile au fost publicate pe TikTok și comentate aspru de fani. Blonda din videoclip a stârnit un val de reacții negative, oamenii simținându-se jigniți că astfel de activități se desfășoară la cinema. 

Sursă foto: Arhivă, Captură TikTok

  • VIDEO Dans pe manele la cinema în timpul filmului „Romina VTM”. Imagini controversate

related posts

Modifică setările cookies