VIDEO De ce a devenit virală pe TikTok melodia „Mi s-a despotcovit calul”


Zilele trecute a apărut pe TikTok un sunet viral pe care multe vedete și persoane publice l-au folosit în videoclipurile postate pe celebra platformă. Piesa „Mi s-a despotcovit calul” a ajuns pe buzele multor români, însă nu varianta oficială, ci un cover făcut de producătorul Sake și de un tânăr, Nițoiu. 


Melodia „Mi s-a despotcovit calul” a fost lansată de Toni de la Brașov în luna decembrie a anului 2022, însă s-a viralizat abia acum, în februarie 2023. Piesa, inițial gândită pentru petreceri, a devenit un motiv de amuzament pentru publicul larg datorită unor tineri care au încercat să facă un cover în cadrul unui live pe TikTok. 

Sake este producătorul care l-a pus pe Nițoiu să cânte piesa în cadrul unei sesiuni live. Tânărul, deși era foarte concentrat pe versuri, nu a reușit să pronunțe corect „mi s-a despotcovit calul”, spunând în nenumărate rânduri „mi s-a descobit calul”. Acest fapt i-a amuzat teribil pe internauți, care au reprodus secvența în diferite contexte. Ba mai mult decât atât, și vedetele au folosit sunetul și au râs de pronunția greșită a cuvântului.

@rmn.81 #MI SA DESCOBIT CALUL#MOR ♬ sunet original - ????Melissa????

Deși au avut parte de un succes uriaș pentru un moment, cei doi s-au certat. Un apropiat al lui Nițoiu i-ar fi spus acestuia că Sake profită de el pentru a primi donații și astfel, relația celor doi s-a încheiat. 

Sursă foto: Captură foto TIKTOK, Nitoiu Regele/Facebook

  • VIDEO De ce a devenit virală pe TikTok melodia „Mi s-a despotcovit calul”

related posts

Modifică setările cookies