Video-ul viral cu o ”creatură fantomatică” mergând pe stradă a împărțit internetul în două


Un video cu o „siluetă ciudată” mergând pe o stradă din Jharkhand, India, a stârnit interes enorm în social media. Conform unor experți în OZN-uri, clipul este dovada că extratereștrii sunt printre noi. 


Imaginile stranii cu așa-numitul extraterestru din Jharkhand au fost repostate de mii de ori pe Twitter. Clipul video a apărut după ce un grup de motocicliști a filmat o siluetă misterioasă pe un drum prost luminat din Jharkhand. La prima vedere, conform celor care cred în OZN-uri, creatura înaltă și extrem de slabă pare să fie un personaj desprins direct din ”Dosarele X”.

La un moment dat, creatura se întoarce, se uită la motocicliști înainte de a-și continua drumul în întuneric.

Clipul a dat naștere la o serie de teorii bizare, unii pretinzând că ar fi o fantomă, iar alții că este un vizitator din altă lume. 

 

Un utilizator de Twitter a scris: ”Clipul a devenit senzația orașului. Oamenii cred că e vorba de un extraterestru și ar putea fi, dacă vă uitați cu atenție la secunda 13 a video-ului. Se poate observa un OZN care zboară în apropiere. Locul: aproape de Hazaribagh, Jharkhand”. Aceasta a etichetat și NASA în mesajul lui în speranța ca acesta să se răspândească cât mai mult. 

 

Scott Waring, un popular vânător de OZN-uri și adept al teoriei conspirației, a văzut clipul și, deloc surprinzător, l-a calificat drept extraterestru. Pe blogul său, UFOSightingsDaily.com, acesta a scris: ”O siluetă ciudată.. semănând cu o fantomă sau un extraterestru... a fost filmată pe un drum din India. Creatura pare umană, cu toate acestea, mâinile sale sunt cu 20 la sută mai lungi decât la oameni. Ființa albicioasă ori poartă un costum foarte strâns pe corp ori este dezbrăcată”.

”Extratereștri sunt din ce în ce mai aproape. Sfatul meu, când vedeți unul, este să vă opriți și să vorbiți cu el. Poate voia să dea leacul pentru Covid cuiva și nimeni nu l-a abordat. Poate vrea să ofere secretul nemuririi și totuși, nimănui nu-i pasă suficient pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe extraterestru”, a mai spus Scott Waring. 

 

Ar putea fi o explicație mai simplă pentru ”extraterestrul din Jharkhand”?

Conform lui Scott Brando, un popular vânător de farse, care are site-ul ufoofinterest.org, ”silueta fantomatică” nu este decât o femeie dezbrăcată mergând pe stradă. ”Contrar a ceea ce credeam, video-ul cu presupusul extraterestru nu este o farsă, nu e nimic regizat. Este doar o femeie care merge goală pe stradă”.

 

Foto: Twitter

  • Video-ul viral cu o ”creatură fantomatică” mergând pe stradă a împărțit internetul în două

related posts

Modifică setările cookies