Violeta Bănică, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin, s-a transformat, în ultimii ani, într-o adevărată domnișoară. Tânăra și fratele său mai mare, Radu, au o relație cu totul specială, chiar dacă o bună perioadă au stat departe unul de celălalt.

Sunt foarte mândră de el. De la 0 la 13 ani noi nu ne cunoșteam, iar de la 13 în sus am devenit cei mai buni prieteni. Cred că ne-am maturizat amândoi și am realizat că ne avem unul pe altul. Ăsta e cel mai important lucru. Suntem așa drăguți”, a declarat Violeta Bănică, la WOWnews.

În cadrul unui interviu recent, Andreea Marin a dezvăluit că face eforturi pentru a-și proteja fiica de anumite greșeli, specifice de altfel vârstei, totul pentru a-i asigura o dezvoltare armonioasă, bazată pe echilibru.

„Cred că răspunsul care dă bine la cameră că suntem mai întâi prietene, dar eu voi fi cinstită și voi spune că suntem mamă și fiică. Asta implică și prietenie, dar și responsabilitate. Odată pentru mine, pentru că nu pot să o las să greșească prea mult.

Sunt greșeli inerente și care fac parte din viață și care sunt lecții. Așa înveți, făcându-le, sunt greșeli care pot fi ireparabile și acolo părintele trebuie să prevină acele greșeli, să explice copilului, chiar cu riscul de a o fi ca o moară stricată, astfel încât să nu se ajungă la lucruri ce nu mai pot fi reparate. Deci, din perspectiva asta, îmi e greu să cred că poți fi pur și simplu ca un prieten de la școală. N-ai cum.

Ai o responsabilitate, ai o experiență mult mai vastă. Uneori această experiență te poate ajuta pe tine și pe copilul tău, alteori ai o lacună în a avea experiența tinerilor de azi. Tu știi cum a fost copilăria ta, tinerețea, încerc să aflu provocările de azi, îmi dau silința să întreb mereu și să aflu ceea ce nu cunosc, ca să o pot înțelege și fi alături de ea. Un tânăr care nu are o experiență de viață și nu știe ce pericole pot să apară după colț, trebuie să înțeleagă că are parte la vârsta sa și de limitări și ele sunt firești. Trebuie să ai limite. Nu faci la 15 ani ce trebuie să faci după 18, generic vorbind. O dezvoltare armonioasă înseamnă un echilibru”, a spus Andreea Marin pentru sursa amintita.

Foto: Instagram