Viorica de la Clejani: " Îmi spuneam că poate o să am și eu norocul Gabrielei Luncă de a avea lângă mine un soț ca Ion Onoriu"


Viorica de la Clejani a avut în trecut o dorință secretă.


Mai precis, aceasta este legată, potrivit playtech, de bărbatul pe care și l-a dorit, pe care ea ulterior spune că l-a manifestat:

„Am să vă povestesc ceva cu totul special pentru mine. Într-o vreme am îndrăgit-o pe Gabi Luncă și pe Ion Onoriu. Eram o copilă, dar în mintea mea se născuse deja un gând care nu mi-a dat multă vreme pace. Îmi spuneam că poate o să am și eu norocul Gabrielei Luncă de a avea lângă mine un soț ca Ion Onoriu, un bărbat bine, care știa să cânte și care se purta cu multă grijă față de ea.

Au trecut anii, mi-am găsit soțul, dar m-am întâlnit în carne și în oase și cu Gabi Luncă. Și i-am povestit marea mea dorință, de acum împlinită! Știți ce a făcut? M-a ascultat cu atenție, m-a luat în brațe, m-a pupat și mi-a zis doar atât: „Mă bucur foarte mult pentru tine!”
 
 
Viorica de la Clejani a împlinit 50 de ani și își păstrează oprimismul, cu toate problemele pe care le are de înfruntat. De curând, a povestit la Vorbește lumea că are diabet și multe restricții din partea medicilor:
 
„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc, pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: «cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede»".

Vezi și VIDEO:

  • Viorica de la Clejani:  Îmi spuneam că poate o să am și eu norocul Gabrielei Luncă de a avea lângă mine un soț ca Ion Onoriu

related posts

Modifică setările cookies