„Vrei să te măriți?” Ramona Gabor a spus exact cum își trăiește viața în prezent și ce planuri are


Ramona Gabor trăiește pe picior mare în Dubai, unde și-a deschis o afacere cu parfumuri. Tânăra de 35 de este împlinită pe plan profesional, dar mulți se întreabă dacă se gândește deja la căsătorie.


Ramona Gabor a făcut recent o sesiune de Întrebări și Răspunsuri pe pagina de socializare, dorind să dezvăluie mai multe aspecte interesante din viața sa. Ea a răspuns chiar și la curiozitatea unor urmăritori care au întrebat-o „dacă vrea să se mărite și să aibă copii”.

În calitate de model, Ramona Gabor a îmbrăcat de mai multe ori rochia de mireasă. Admiratorii ei de pe rețelele sociale se întreabă când va face, în sfârșit, pasul cel mare. Tânăra a dezvăluit recent misterul, dând de înțeles că merge pe mâna destinului. „Orice plănuiește Dumnezeu pentru mine. Deocamdată mă bucur de libertatea mea”, a răspuns ea. Ramona a mai adăugat că „își trăiește viața după propriile reguli” și că nu urmează vreun model anume. 

Cu doar câteva luni în urmă, Ramona Gabor declara într-un interviu că „este într-o relație cu un bărbat de multă vreme”, doar că vrea să păstreze discreția în legătură identitatea lui.

„Am inima plină de iubire. Sunt cu cineva de foarte multă vreme, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu. Îmi place să fiu discretă, pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică. Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău, să fie acolo, doar aproape de sufletul tău.”, a declarat ea.

Chiar dacă și-a făcut un rost în Dubai, când vine vorba de România, Ramona este nostalgică. Ea spune că îi place să petreacă timpul cu familia și nu exclude faptul că s-ar putea întoarce acasă. „Niciodată să nu spui niciodată”, menționează ea.

În prezent, Ramona este focusată pe afacerea ei.

„Am o afacere cu parfumuri. Acum sunt vândute în mai multe magazine din Orientul Mijlociu. Personal, îmi doresc foarte mult să se dezvolte acest business la nivel internațional”, a declarat ea pentru Wow News.

Visul ei este să ajungă în Japonia.

„Îmi doresc foarte mult să ajung în Japonia. Nu știu de ce nu am ajuns încă, poate pentru că nu am prieteni acolo. Îmi place să călătoresc în țări unde am prieteni, să-mi arate localuri, restaurante. Nu-mi place să fiu turist. Îmi place să vizitez ca un localnic. Sper să mă duc foarte curând”, a mărturisit ea pentru sursa menționată mai sus.

  • „Vrei să te măriți?” Ramona Gabor a spus exact cum își trăiește viața în prezent și ce planuri are

related posts

Modifică setările cookies