Wanda Nara, soția unui celebru fotbalist, face furori pe rețelele de socializare. Cum arată fotografia care a încins imaginația fanilor


Model, impresară, soție de fotbalist celebru și mamă a cinci copii cu doi bărbați, Wanda Nara (32 de ani) încinge rețelele de socializare cu fiecare postare sexy.


Ultima „ispravă” a frumoasei argentinience e un tatuaj minuscul făcut în zona bazinului.

Dacă soțul ei, fotbalistul Mauro Icardi de la PSG, e un împătimit al tatuajelor, Wanda nu putea rămâne mai prejos. Astfel, de-a lungul timpului, a adunat și ea mai multe astfel de desene corporale, cel mai impresionant fiind capul de leu de pe antebrațul drept.

Citește și:Cum mai arată Adi Cristea? Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu e transformat și și-a schimbat radical viața 

Nonconformistă și total lipsită de inhibiții, Wanda Nara a mers și mai departe, ultimul tatuaj fiind unul neașteptat, în primul rând din punct de vedere al locației. Mai precis, sud-americanca și-a uimit cei 5,8 milioane de fani de pe Instagram cu o fotografie provocatoare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 

Îmbrăcată într-o rochie verde cu o tăietură îndrăzneață, Wanda a lăsat să se vadă în zona pelvisului o mică inimioară, fără să ofere însă alte detalii despre semnificația acestui tatuaj.

Wanda Nara e măritată din 2014 cu Mauro Icardi (fotbalist pe care îl și impresariază) și cu care a făcut două fetițe. Argentinianca mai trei băieți cu un alt fotbalist, Maxi Lopez, cu care a fost căsătorită în perioada 2008-2013.

Sursa foto: Instagram 

Vezi și: Kim Kardashian dezvăluie că nu a mai ținut pasul cu dieta sa  

related posts

Modifică setările cookies