Willow Smith are lumea la picioare la numai 19 ani. Fiica lui Will Smith și a Jadei Pinkett Smith este combinația perfectă dintre cei doi


Willow Smith a devenit recent ambasador al brandului japonez de haine Onitsuka Tiger. Aceasta a realizat deja ședința foto pentru colecția toamnă/iarnă 2020.


Andrea Pompilio, directorul creativ al Onitsuka Tiger a declarat că a ales-o pe Willow pentru această campanie pentru că tânăra este întruchiparea frumuseții și a forței, dar exprimă prin toți porii și dragostea pe care o are față de Pământ. 

Citește și: Phyllis Sues, bunicuța de 97 de ani care a uimit pe toată lumea. Are o formă fizică de invidiat

"Viziunea Onitsuka Tiger pentru noua campanie este și viziunea mea. Mi-a plăcut că am putut să ne aliniem ambele energii și să creăm ceva care promovează o existență pozitivă în această lume. Sunt încântată de viitorul acestui brand", a declarat Willow Smith. 

Deși are numai 19 ani, Willow Smith are lumea la picioare și este deja un nume peste hotare. Cu siguranță o ajută și faptul că are 2 părinți celebri, dar nimeni nu îi contestă talentul sau frumusețea naturală pe care o posedă. 

Aceasta are un grup considerabil de fani și stârnește interesul paparazzilor cu aparițiile ei excentrice.

Sursă foto: Profimedia Images

  • Willow Smith are lumea la picioare la numai 19 ani. Fiica lui Will Smith și a Jadei Pinkett Smith este combinația perfectă dintre cei doi

related posts

Modifică setările cookies