Xenia Deli le-a arătat fanilor chipul fetiței sale. Ce simpatică este Anastasia


Moldoveanca Xenia Deli se mândrește cu o frumusețe de fetiță. Anastasia are 2 ani și 9 luni, dar până acum celebra ei mamă nu a dorit să-i arate chipul. 


Xenia Deli (31 de ani) este un fotomodel cunoscut la nivel internațional, datorită numeroaselor apariții în reviste de modă celebre (Elle, FMD Magazine, Sport Illustrated). În 2016, ea s-a căsătorit cu omul de afaceri Ossama Fathi Rabah Al-Sharif (67 de ani), pe insula Santorini din Grecia, și s-a mutat în Cairo. Doi ani mai târziu, Xenia a născut o fetiță pe care a numit-o Anastasia. 

Până de curând, moldoveanca nu dorit să le arate fanilor de pe Instagram chipul fetiței. Acum câteva zile, Xenia a postat însă un filmuleț pe Instastory, în care apare Anastasia, în timp ce se joacă. Din imagini se poate observa că micuța a moștenit atât trăsături de la frumoasa ei mamă, cât și de la tatăl ei. (vezi galeria foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli)

Chiar dacă trăiește într-o țară musulmană, unde femeile trebuie să respecte o anumită ținută, Xenia se bucură de libertate la acest capitol. Ea poartă în continuare haine mulate sau decoltate, după bunul plac. Anterior, Xenia spunea într-un live pe Instagram că nici fiica ei nu va purta hijab

Sursă foto: Instagram/ xeniadeli

Vezi și: Ce fac băieții pe Tik Tok?!

  • Xenia Deli le-a arătat fanilor chipul fetiței sale. Ce simpatică este Anastasia

related posts

Modifică setările cookies