Xonia trebuie să scoate sume de bani destul de mari pentru acest tratament și a făcut câteva dezvăluiri despre diagnosticul care i-a fost pus, deși recunoaște că este un subiect sensibil.

Artista a menționat că tratamentu se ridică la zeci de mii de auro anual, dar asigurarea de sănătate pe care o are în Australia îi permite să acopere suma aproape în totalitate. De asemenea, aceasta a precizat că, în Australia, țara ei natală, o cincime din persoane suferă de această afecțiune.

Vestea că suferă de o boală autoimună a afectat-o destul de mult pe artistă, precizând că era și singură în acel moment și i-a fost greu să gestioneze întreaga situație.

„Aș vrea să povestesc și să trec peste această barieră, cel puțin din partea mea. Am anintiri foarte neplăcute, pentru că m-a lovit fix la 30 de ani, femeie singură și nah... Dar sunt aici, mi-am revenit și vreau să discută. Am zis să fac o filnare, să vorbesc despre asta”, a povestit Xonia, conform Playtech.

Xonia a fost nevoită să plece până și în America din cauza bolii autoimune, iar, anual, tratamentul o costă 35.000 de dolari. Cu toate acestea, nu a dezvăluit boala de care suferă și nici nu a spus dacă o va face prea curând.

„E o problemă cronică și o vei avea toată viața, doar că trebuie să o ții sub control. Ca om, trebuie să îți schimbi stilul de viață și să ajutăm organismul, să ținem totul în regulă. Eu cred că este foarte important medicamentil, să avem acest pansament. Comsider că trebuie să fie în combinație și cu partea naturistă, homeopat㔸a mai spus artista.

 

Sursa foto: Instagram