Yolanda Hadid, mai îndrăgostită ca niciodată! Cum arată milionarul care o face fericită pe mama topmodelelor Bella și Gigi Hadid


“Toată viața m-am rugat pentru cineva ca tine!” – așa începe mesajul postat de Yolanda Hadid pe Instagram, în ziua în care a aniversat doi ani de iubire cu afaceristul Joseph Jingoli. 


Mama topmodelelor Gigi și Bella Hadid trăiește o frumoasă poveste de dragoste de doi ani de zile cu un milionar american. Yolanda Hadid (57 de ani) și Joseph Jingoli (62 de ani) s-au cunoscut la sfârșitul lui 2018 și de atunci sunt de nedespărțit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

Vezi mai multe fotografii cu Yolanda Hadid și iubitul ei în galeria foto de mai jos

Înainte de Joseph, Yolanda a fost căsătorită de două ori. Fostul model are trei copiii cu magnatul Mahomed Hadid. Din căsnicia lor, care s-a întins pe șase ani, au rezultat: Gigi, Bella și Anwar. În 2011, Yolanda s-a căsătorit cu producătorul David Foster. Cuplul a anunțat divorțul în septembrie 2015. 

Despre Joseph, Yolanda are doar cuvinte de laudă. Cu ocazia aniversării a doi de relație, fostul model a postat pe contul de Instagram un mesaj romantic, însoțit de un colaj de fotografii cu ea și iubitul ei. “Toată viața m-am rugat pentru cineva ca tine! Mulțumesc că aduci lumină în viața mea, ești calmul meu atunci când e furtună. Ești cel mai onorabil om pe care îl cunosc… Te iubesc și te apreciez, Joey”, a scris Yolanda pe contul de socializare. 

La fel de încântanți de Joseph sunt și fetele Yolandei, care au o relație deosebită cu afaceristul american. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram yolanda.hadid

Vezi și VIDEO: Românii au talent începe pe 5 februarie! Spectacolul talentelor revine la PRO TV!

 

  • Yolanda Hadid, mai îndrăgostită ca niciodată! Cum arată milionarul care o face fericită pe mama topmodelelor Bella și Gigi Hadid

related posts

Modifică setările cookies