Yolanda Hadid, mesaj emoționant pentru nepoțica sa: “Este un înger!”


 
Yolanda Hadid (56 de ani) nu-și mai încape în piele de fericire de când a devenit bunică. Mama supermodelelor Gigi și Bella Hadid a postat o fotografie pe contul de Instagram cu nepoțica sa, dar și un mesaj emoționant. 


Frumoasa Yolanda a devenit bunică pentru prima oară în urmă cu o lună, când fiica ei, Gigi Hadid, a născut o fetiță. Noul rol i-a adus fericire pe chip fostului model, care și-a pierdut mama, anul trecut, după o luptă grea cu cancerul.

Yolanda aștepta cu nerăbdare momentul în care își va strânge nepoțica la piept. “Sunt încă uimită că micul nostru secret a ajuns în presă. Bineînțeles că suntem entuziasmați. Abia aștept să devin Oma (n. red bunică) în septembrie, mai ales după ce mi-am pierdut mama. Dar asta este frumusețea vieții. Un suflet ne părăsește, în timp ce altul intră în viața noastră. Suntem binecuvântați”, declara Yolanda în urmă cu câteva luni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

Yolanda, care poate primi titlul de “cea mai frumoasă bunică din lume” fără probleme, a postat recent pe contul de Instagram o fotografie emoționantă cu nepoțica sa. Nu îi arată chipul, ci doar mânuță delicată. “Din inima mea se revarsă atâta dragoste și bucurie pentru această fetiță, care este un înger trimis de Sus. Mulțumesc mami și tati pentru că m-ați făcut bunică. Iubesc fiecare minut”, a scris Yolanda pe contul de socializare.

Vezi mai multe imagini cu frumoasa Yolanda Hadid în galeria foto de mai jos

Fostul model are trei copii cu magnatul Mohamed Hadid: Gigi, Bella și Anwar. Yolanda și soțul său sunt divorțati din anul 2000, însă au rămas prieteni. Fostul model are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, fiind urmărită de peste 3,4 milioane de persoane.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: ShARE ÎN BUCATE - Cheesecake fără coacere cu căpșune

 

  • Yolanda Hadid, mesaj emoționant pentru nepoțica sa: “Este un înger!”

related posts

Modifică setările cookies