„Absolut perfectă”. Cum a pozat Cindy Prado în fața unei cascade spectaculoase din Indonezia


Cindy Prado a avut parte de o experiență extraordinară, alături de prietenele ei. Modelul din Miami s-a relaxat pe insula Sumba din Indonezia, o destinație de o frumusețe ireală. Influncerița și-a bucurat recent urmăritorii cu imagini în costum de baie. 


Cindy Prado se numără printre cele mai senzuale influencerițe din SUA, cu peste 2,9 milioane de urmăritori. Aflată într-o vacanță în Indonezia, modelul a făcut drumeții prin junglă și a ajuns la una dintre cele mai frumoase cascade. Modelul nu a putut rata ocazia de a poza în costum de baie. 

„Fiind înconjurată de toți prietenii mei, într-un cadru atât de frumos, mi-a făcut inima atât de fericită”, a scris ea în dreptul imaginilor. Modelul și prietenele ei au avut parte de o distracție pe cinste. (Vezi mai multe în galeria foto de mai jos)

„Ești magică”, „Absolut perfectă”, „Atât de frumoasă”, „Fierbinte”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

Modelul de origine cubaneză și spaniolă, Cindy Prado, are 31 de ani și nu odată s-a remarcat pe Instagram cu ipostaze sexy, purtând ținute provocatoare. Aparițiile ei pe plajă sunt un adevărat spectacol de modă. Modelul nu poate trece niciodată neobservată, datorită costumelor originale pe care le poartă.

 

Sursă foto: Instagram/ Cindy Prado 

  • „Absolut perfectă”. Cum a pozat Cindy Prado în fața unei cascade spectaculoase din Indonezia

related posts

Modifică setările cookies