„Am avut o singură femeie în viața mea!” Roger Federer, declarație de dragoste pentru soția Mirka


Marele tenismen elvețian Roger Federer (38 de ani) a vorbit în mod deschis despre căsnicia cu Mirka Vavrinec (41 de ani), insistând asupra faptului că aceasta a fost unica femeie din viața sa.


Stabilitatea familială și sentimentală a fost unul dintre secretele cu care Federer a scris istorie în tenis, reușind să câștige până în prezent nu mai puțin de 20 de titluri de Mare Șlem. 

„Unii jucători își schimbă partenerele de la an la an. Sunt lucruri care te distrag de la tenis. Viața mea e perfectă așa. Am fost îndrăgostit mereu de aceeași iubită și de aceeași soție și am încercat să-mi protejez familia. Ea n-a mai dat un interviu de 12-15 ani, așa că oamenii nu știu ce face”, a declarat Federer despre aleasa inimii sale.

Roger și Mirka (o fostă tenismenă de Top 100 mondial)  și-au început relația în anul 2000, când ambii reprezentau Elveția la Jocurile Olimpice de la Sydney. Din câte se pare, la acea vreme, Mirka Vavrinec ar fi renunțat la o relație cu un afacerist arab pentru adolescentul de 19 ani aflat la începutul unei cariere fabuloase.

„Pentru că avea o experiență mai mare decât mine în circuitul profesionist, Mirka a avut un impact major asupra jocului meu, dar și asupra personalității mele, ajutându-mă să mă maturizez mai repede. Suportul ei a fost incredibil, mi-a făcut viața mai ușoară. E uimitoare, o muncitoare înăscută, sper să rămână mereu așa. Eu voi fi întotdeauna cu ea și viceversa”, mărturisește acum Federer, amintindu-și de primii ani alături de actuala soție.

Din cauza unor probleme medicale la picior, Mirka Vavrinec a renunțat definitiv la tenisul de performanță în 2002, devenind managerul de PR al iubitului și viitorului soț. Cei doi s-au căsătorit în 2009 și au patru copii, două perechi de gemeni (doi băieți de 10 ani și două fetițe de 5 ani).

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies