„Am început tratamentul” Andreea Bănică, tinerețe fără bătrânețe! Artista s-a postat pe internet chiar din cabinetul medicului


Andreea Bănică le-a povestit prietenilor de pe internet că a început un nou tratament și este foarte încântată de asta. Iată ce procedură și-a făcut artista!

Tag-uri:

Andreea Bănică arată demențial la 45 de ani și nu dă semne că vrea să îmbătrânească. Recent, le-a spus fanilor că își face un nou tratament și le-a povestit despre ce este vorba.

Artista vrea să fie de fiecare dată în cea mai bună formă, motiv pentru care apelează la ajutorul specialiștilor. Este bine cunoscut faptul că Andreea Bănică este destul de activă în online și își ține urmăritorii la curent cu tot ce face, astfel, recent, le-a povestit despre noua procedură pe care și-o face, este una non-invazivă și se numește sculptra.

Cântăreața este foarte încântată de rezultate, tratamentul având ca scop biostimularea de la colagen, și spune că nu a văzut la nicio altă procedură ceea ce vede la acest tip, numit sculptra.

„Am ajuns la tratament! V-am spus în urmă cu 5-6 săptămâni că am început sculptra (biostimulare de colagen) Este wow! Parcă niciun alt tratament nu a făcut ce văd la sculptra. Am început cu zona gâtului pentru că mi-a fost recomandat de medicul dermatolog.

I-am ascultat sfatul și sunt tare happy (n.r. fericită). Sunt la a doua ședință, am în întârziat un pic că am fost plecată. De fel sunt tare ascultătoare.”, a scris Andreea Bănică, pe pagina personală de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Instagram

  • „Am început tratamentul” Andreea Bănică, tinerețe fără bătrânețe! Artista s-a postat pe internet chiar din cabinetul medicului

related posts

Modifică setările cookies