„Am tremurat pentru el”. Mama lui Dan Bălan povestește cum a reușit artistul să plece din Kiev


Dan Bălan se afla în Kiev, pe 24 februarie, când a început invazia Rusiei în Ucraina șit, până de curând, nu s-a știut nimic despre situația în care se află. Mama artistului, Ludmila Bălan, a spus cum a reușit fiul ei să plece din țara vecină. 

Tag-uri:

Până acum trei luni, Dan Bălan avea proiecte mari în Ucraina. Pe lângă concerte, acesta era jurat în emisiunea „Vocea Ucrainei”, care i-a adus o mulțime de fani. 

Mama cântărețului a spus că el a trecut granița cu Republica Moldova, la volanul unei mașini. 
 
„Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta. A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum”, a precizat mama sa, Ludmila Bălan pentru impact.ro. Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el!”, a adăugat ea. 
 
 
Ludmila Bălan a mărturisit că artistul a plecat, înainte de Paști, într-o țară din Europa, unde își continuă proiectele muzicale. 
 
„Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit tuturor fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!”, a mai adăugat ea. 
 
 
Dan Bălan nu a putut să ajungă la București, la Gala Eurovision, pe 5 martie. 
 
„Să știți că și-a dorit foarte tare să fi prezentat acea gală de la București. Chiar am vorbit de mai multe ori pe tema asta! Era bucuros că urma să se întâmple acest lucru și abia aștepta să ajungă la București. Însă când te prind necazurile din urmă, nu prea poți face mare lucru”, a explicat mama cântărețului. 
 
 
Sursă foto: Instagram/ Ludmila Bălan 
Vezi și: 
 
 
 
 
  • „Am tremurat pentru el”. Mama lui Dan Bălan povestește cum a reușit artistul să plece din Kiev

related posts

Modifică setările cookies