Zanni, mai în glumă, mai în serios, despre Survivor All Stars: "Adevărul e că pentru asta ați venit"


La Survivor ExtraShow au venit Andrei Ciobanu și Marilena Cuciurean, foști concurenți Survivor, dar și iubiți în viața reală. 
 
 
 
 
 


Se vorbește de ceva vreme despre o ediție de aur Survivor, un All Stars, dar acum, Zanni, mai în glumă, mai în serios, a adus vorba despre asta în conversația cu cei doi. Mai precis, a spus că:
 
"adevărul e că sunteți aici pentru preselecția All Stars, dar o să fiți în echipe concurente și o să aveți prima probă de forță."
 
Deși era o glumă, cei doi s-au arătat extrem de încântați, au mai adus vorba despre asta și au arătat că își doresc enorm să participe la o astfel de ediție.  
 

Se pare că relația lui Andrei cu Marilena început de la un vlog pe care Andrei a vrut să îl facă alături de tânără. Au avut o conexiune imediată care a făcut apoi ca lucrurile să decurgă de la sine și acum sunt mai fericiți ca niciodată. Acum se gândsc la căsătorie, deși nu au făcut acest pas. 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 

VEZI ȘI VIDEO:

  • Zanni, mai în glumă, mai în serios, despre Survivor All Stars: Adevărul e că pentru asta ați venit

related posts

Modifică setările cookies