„Arăți ca o africancă”. Ami, apariție incendiară în Zanzibar


Ami își ține la curent fanii de cu tot ce face, iar aceștia sunt fascinați de fiecare apariție a sa. De această dată, însă, aceștia au fost cuceriți de ipostazele sexy în care a postat.

Tag-uri: #AMI #plaja

La cei 29 de ani ai ei, Ami, se bucură de o frumoasă carieră muzicală și de aprecieriile a mii de fani.

Recent, artista a postat pe contul ei de Instagram o poză din vacanță. Aflată în Zanbibar, Ami s-a bucurat de nisipul fin și de privirile tuturor celor de pe plajă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M I ????O F F I C I A L (@ami_official_insta) on

Ami a optat pentru un costum de baie dintr-o singură piesă, alb, ce îi punea în evidență corpul sculptat și tonifiat. Culoarea costumului crea cu contrast perfect împreună cu bronzul, astfel încât fanii au uitat de peisajul mirific de pe fundal. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare, un lănțișor și o brățară cu diverse aplicații.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M I ????O F F I C I A L (@ami_official_insta) on

La scurt timp după ce a făcut postarea, internauții și-au exprimat admirația pentru ipostazele sexy în care Ami a pozat. “Superbă și senzuală”, “Ești foarte frumoasă”,” Ești foarte sexy” au fost unele dintre comentarii. Unii internauți i-au apreciat și atitudinea: “Îți stă foarte bine, așa mai autoritară!”.

Sursa foto Instagram

  • „Arăți ca o africancă”. Ami, apariție incendiară în Zanzibar

related posts

Modifică setările cookies