În mediul online, a apărut o filmare în timp ce o mașină trece peste piciorul lui Zayn. Ulterior, artistul a revenit cu unele lămuriri, lăudând calitatea pantofilor, care au amortizat durerea.

Fostul iubit al lui Gigi Hadid a făcut haz de necaz de cele întâmplate și a mărturisit că piciorul este bine, deși incidentul a fost unul mai mult decât neplăcut. Mai mult decât atât, a lăudat pantofii, spunând că sunt „incredibil de bine făcuți”.

În videoclipul apărut în mediul online, Zayn Malik este observat în timp ce trece prin mulțime, înconjurat de bodyguarzi. La un moment dat, o mașină trece pe lângă el și, atunci, are loc incidentul.

Zayn și Gigi Hadid încă își țin copilul departe de online

În anul 2020, Gigi Hadid a născut primul ei copil, urmând ca, după aproximativ un an, să se despartă definitiv de Zayn. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului, dar ceea ce nu s-a schimbat a fost decizia lor de a o ține pe micuță departe de ochii celor curioși.  

Zilele trecute, Gigi Hadid a postat o fotografie cu fiica ei, în timp ce se juca în zăpadă. Nici de această dată, nu i s-a văzut fața, dar, în urmă cu doar câteva luni, când Khai a împlinit trei ani, le-a arătat fanilor părul blond al micuței.

„Am sărbătorit cea de-a treia zi de naștere a ei și sunt atât de onorată să îi fiu mamă, să văd lumea prin ochii ei. La mulți ani cele mai drăguțe și inteligente prietene de-ale mele. Copilul visurilor mele/ Iubirea vieții mele”¸a postat Gigi Hadid, la acea vreme.

 

Sursa foto: Instagram