Zayn Malik își caută o iubită “grăsuță” pe site-urile de matrimoniale, după despărțirea de Gigi Hadid


De la despărțirea de Gigi Hadid, Zayn Malik nu a mai avut nicio relație serioasă. Mai nou, tabloidele britanice au descoperit că acesta și-a făcut un cont pe un site de dating unde poți cunoaște “femei plus size frumoase”.

Tag-uri: #Zayn Malik

Timp de 6 ani, Zayn Malik a format unul dintre cele mai sexy cupluri din lume alături de Gigi Hadid. Top model, Gigi este considerata una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul internațional.

Zayn are, se pare, gusturi variante în materie de femei, iar în prezent își dorește să cunoască femei “plinuțe”. Un video cu el participând la un challenge online pe site-ul de matrimoniale plus size a apărut pe net. Fanii l-au recunoscut imediat. Oricum, site-ul folosește recunoașterea facială pentru a-i identifica pe useri.

Fostul membru al trupei One Direction a mărturisit, mai demult, că îi plac femeile cu forme mai generoase. “Îmi plac fetele un pic dotate în anumite zone – zonele alea frumoase. Îmi plac femeile mai plinuțe”, a spus acesta. 

Anul trecut, Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit neașteptat. Mama supermodelului, Yolanda Hadid, l-a acuzat pe cântăreț că ar fi “lovit-o”, într-o dispută mai aprinsă.

Cântărețul, care are o fetiță cu Gigi Hadid, a răspuns acuzațiilor pe Tweeter, precizând că între ei nu a avut loc decât un schimb de replici dure. 

“Neg categoric că am lovit-o pe Yolanda Hadid și, de dragul fiicei mele, refuz să dau alte detalii. Sper că Yolanda își va reconsidera acuzațiile false și vă soluționa aceste probleme de familie în privat”, a spus Malik pe Tweeter.

Malik a dat de înțeles că cearta dintre el și Yolanda ar fi pornit din cauza că încerca să “creeze un spațiu sigur” pentru fiica să în vârstă de un an. Deși s-au despărțit, Gigi și Zayn s-au înțeles să o crească pe micuța împreună. 

 

  • Zayn Malik își caută o iubită “grăsuță” pe site-urile de matrimoniale, după despărțirea de Gigi Hadid

related posts

Modifică setările cookies