Zborul groazei. Soția lui Matthew McConaughey, într-un avion care a căzut 1200 m în gol, rănind 7 oameni, din cauza turbulențelor


Camila Alves, soția actorului Matthew McConaughey, a trăit clipe de coșmar la bordul unui avion care a picat 1200 m în aer din cauza turbulențelor. 7 pasageri au fost răniți în timpul zborului.


Modelul în vârstă de 40 de ani a dezvăluit că se afla la bordul zborului Lufthansa care trebuia să ajungă din Austin, SUA, în Frakfurt, Germania, dar care a fost deviat din cauza turbulențelor severe și a aterizat la Washington DC.

7 persoane au fost rănite din cauza turbulențelor, piloții fiind nevoiți să facă o oprire la Washington, pentru a fi transportați răniții la spital.

Camila Alves a distribuit un scurt videoclip pe Instagram joi după-amiază, arătând mâncare și alte articole împrăștiate pe culoar în urma turbulențelor. De asemenea, aceasta a împărtășit detalii despre zbor, pe care l-a descris drept „haotic”, în timp ce le mulțumea celor care au ajutat-o.

 

„În zborul de aseară, avionul a căzut aproape 1200 m, 7 persoane au mers la spital, lucrurile zburau peste tot. Ca să respect intimitatea celor din jurul meu, asta este tot ceea ce arăt, dar a fost un adevărat haos în avion, iar turbulențele nu se mai opreau. Da, e vorba despre zborul Lufthansa pe care îl vedeți astăzi la știri!!!! Da... acela. Slavă Domnului că toată lumea este în siguranță și în regulă”, a spus modelul.

Camila a petrecut noaptea în Washington, a doua zi luând un alt avion către Frankfurt.

  • Zborul groazei. Soția lui Matthew McConaughey, într-un avion care a căzut 1200 m în gol, rănind 7 oameni, din cauza turbulențelor

related posts

Modifică setările cookies