Zendaya a făcut prăpăd pe internet cu ultima ei apariție. Artista s-a pozat într-un sutien minuscul


În urmă cu câteva zile, Zendaya a împlinit 27 de ani și și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o imagine îndrăzneață.


Zendaya și-a celebrat ziua de naștere pe 1 septembrie. Astfel, actrița a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare într-un sutien minuscul, din cristale, care abia i-a acoperit bustul. Iar iubitul său, actorul Tom Holland, i-a lăsat un comentariu de zile mari.
Actrița este extrem de atentă la ținutele pe care le poartă în public, astfel că în postarea cu pricina apare purtând un sutien minuscul, din cristale. „Piesa de rezistență” a fost combinată cu un top cu mâneci bufante și o fustă amplă din același material.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 
Iubitul ei, Tom Holland, s-a numărat printre primele persoane care au apreciat postarea și i-a lăsat și un comentariu:„Primul”.
 
Zendaya și Tom Holland trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar lucrurile între ei par cât se poate de serioase.
„Relația mea este lucrul pe care îl păstrez cel mai sacru. Nu vorbesc despre asta. Încerc din răsputeri să o păstrez cât mai privată posibil. Amândoi credem că acesta este cel mai sănătos mod de a face lucrurile să funcționeze, așa că relația rămâne cât mai departe de Hollywood”, a declarat Holland cu ceva timp în urmă potrivit People.
 
Sursă foto: Instagram/ Zendaya/ Tom Holland
  • Zendaya a făcut prăpăd pe internet cu ultima ei apariție. Artista s-a pozat într-un sutien minuscul

related posts

Modifică setările cookies