„Impresionant! Seamănă izbitor de mult cu bunica ei, Grace Kelly!”. Cât de frumoasă este fiica Prințesei Stéphanie de Monaco


Camille Marie Kelly Gottlieb, în vârstă de 25 de ani, este fiica prințesei Stéphanie de Monaco și nepoata lui Grace Kelly. Tânăra este populară pe Instagam, iar admiratorii ei au observat o asemănare izbitore între ea și regretata sa bunică.   


Camille s-a născut în 1998, la Monaco. Părinții ei sunt Prințesa Stéphanie de Monaco și Jean Raymond Gottlieb. Tatăl ei lucra ca bodyguard al mamei sale. Pentru că aceștia nu s-au căsătorit, tânăra nu se află în linia de succesiune la tron. Ea a studiat la Universitatea din Nisa și are o diplomă în literatură.

Tânăra este de o eleganță copleșitoare în unele imagini. 

„Ești o copie a bunicii tale”, „Ești superbă”, „Ea este nepoata care seamănă cel mai mult cu Grace”, „Impresionantă, este la fel ca Grace Kelly”, „La fel de frumoasă ca bunica ei”, „O adevărată frumusețe”, „Cea mai frumoasă dintre Grimaldi”, „Ea este imaginea vie a bunicii”, „Ești din ce în ce mai frumoasă”, „O văd pe bunica ta” , sunt doar câteva dintre comentariile care pot fi citite la postările fetei, care adună mii de like-uri.

Sursă foto: Instagram/ camillerosegottlieb

  • „Impresionant! Seamănă izbitor de mult cu bunica ei, Grace Kelly!”. Cât de frumoasă este fiica Prințesei Stéphanie de Monaco

related posts

Modifică setările cookies