Ziua Internațională fără Sutien. Vedetele din România care se pot mândri cu cei mai frumoși sâni naturali


Ziua Internațională fără Sutien a fost mutată de pe 9 iulie pe 13 octombrie, pentru că este dedicată conștientizării cancerului de sân. 


Ziua Internațională fără Sutien a fost mutată de pe 9 iulie pe 13 octombrie, pentru că este dedicată conștientizării cancerului de sân. În era în care operațiile estetice au devenit tot mai accesibile, iar multe femei apelează la procedura de augmentare a sânilor, mai multe celebrități din România încurajează naturalețea, prin propriul exemplu. 

Andra

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

Se numără printre cele mai îndrăgite interprete din România, apreciată atât pentru vocea de neegalat, dar și pentru naturalețea ei. Vedeta a mărturisit că este recunoscătoare pentru ceea ce a primit de la Mama Natură. Andra este mulțumită cu felul în care arată, iar un motiv în plus pentru care nu ar face operații estetice niciodată este frica de ace și bisturiu.

Lora

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Fanii o iubesc pe Lora, pentru că este o persoană deschisă, pozitivă și cu zâmbetul pe buze. Telespectarorii au îndrăgit-o foarte mult după prezentarea emisiunii Vorbește lumea și au copleșit-o cu laude pentru felul în care arată. Lora se numără printre vedetele care nu s-a sfiit să apară nemachiată pe rețelele sociale și arătându-și vulnerabilitățile. Ea are ritualurile ei de înfrumusețare, dar nu s-a gândit vreodată să-și pună silicoane.

Inna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Este printre cele mai cunoscute interprete de naționalitate română, care se bucură de un mare succes și în străinătate. Piesele ei au ajuns să fie fredonate în toate colțurile lumii. În interviurile pe care le-a dat, bruneta a menționat că nu are intervenţii estetice: "Sunt foarte mulțumită de cum arăt, nu am nicio operație estetică." a spus Inna pentru o publicație. 

Andreea Bănică 

La 44 de ani, Andreea Bănică este mămică împlinită cu doi copii și cu o carieră frumoasă. Artista nu și-a făcut încă vreo operație estetică la nivelul sânilor, întrucât are un bust generos încă din adolescență. Vedeta nu exclude că s-a gândit la o asemenea operație, doar că îi lipsește curajul. „Trebuie să mă ia cineva de mână să îmi zică: curaj femeie dacă vrei să fii frumoasă. Aș fi făcut diverse retușuri dacă nu aș fi fost așa fricoasă, dar ...probabil până într-o zi ”, a scris ea pe Instagram. 

Sursă foto: Instagram

Vezi și: Iubirea are nevoie de limite și reguli?

  • Ziua Internațională fără Sutien. Vedetele din România care se pot mândri cu cei mai frumoși sâni naturali

related posts

Modifică setările cookies