„Nunta anului” în Vaslui! Cum s-au îmbrăcat mirele și mireasa la evenimentul organizat în fața blocului


Un grup de vasluieni au „organizat” o nuntă cum rar mai vedem, iar imaginile au făcut înconjurul internetului. În fața blocului și cu boxa portabilă la maxim, nuntașii s-au distrat așa cum au știut mai bine. „Decorul” a făcut deliciul tuturor, dar stați să vedeți cum s-au încălțat mirii!

Tag-uri: #nunta in Vaslui

În fața unui bloc din Vaslui, considerat de oamenii locului ca fiind „ghetoul” orașului, a avut loc o așa-zisă nuntă, demnă de cel mai tare banc. Vecinii din zonă spun că astfel de evenimente se „organizează” în mod frecvent acolo, dar de data aceasta imaginile au ajuns și pe rețelele de socializare. 

Puși pe fapte mari, vasluienii au pus la punct toate detaliile: de la muzică și „lăutari”, până la pregătirea miresei. Femeia a purtat o bucată dintr-o perdea pe post de voal, iar rochia i-a fost cel mai probabil dăruită de cineva. În picioare a ales cele mai comode încălțări, mai exact papuci de casă. La mire, aceeași situație: un costum alb cu doar câteva numere mai mari, șosete negre și clasicii șlapi din plastic în picioare. (Vezi în galeria de mai jos cum s-a îmbrăcat mireasa)

Lăutar în ziua cea mare le-a fost, se pare, Lică, un cetățean celebru în zonă datorită „prestațiilor sale”.

„Nu e nimic nou, se întâmplă deseori să dea petreceri. Vin polițiștii, ei se prefac că se liniștesc, că nu mai fac, dar după ce pleacă, își reiau petrecerea. Uneori se mai și iau la ceartă sau la bătaie, poliția le mai dă, din când în când, câte o amendă, dar credeți că le plătesc?! Vara e ceva de speriat cu ei”, a povestit un vasluian care locuiește într-un bloc din zonă, potrivit vremeanoua.ro.

@beatricematias6 #viral casa de ce vrei tu domnu’ cutare @albertgrigore48 @Georgiana Sava❤️❤️ ♬ Mare Petrecere - Vali Vijelie

Nimeni nu a crezut, dar „nunta” ar fi fost doar o scenetă pe care locuitorii blocului din Vaslui au organizat-o din lipsă de alte preocupări.

Sursă foto: TikTok

  • „Nunta anului” în Vaslui! Cum s-au îmbrăcat mirele și mireasa la evenimentul organizat în fața blocului

related posts

Modifică setările cookies