Zoe Kravitz, apariția care îți taie răsuflarea! Ce rochie sexy a purtat actrița la premiera filmului “The Batman”


Zoe Kravitz a atras privirile tuturor la premiera filmului “The Batman”, care a avut loc la BFI IMAX Waterloo, în Londra. 


Actrița de 33 de ani a arătat spectaculos într-o rochie neagră, creație Yves Saint Laurent, cu decupaje îndrăznețe în zona bustului. 

Fiica lui Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet a fost preferata fotografilor, care au pozat-o din toate unghiurile. Bruneta și-a accesorizat ținuta cu bijuterii din perle și sandale negre cu toc. 

Rochia cu spatele gol, care se mula perfect pe silueta de fotomodel, i-a lăsat la vedere și o mare parte din tatuaje. Actrița are peste 55 de tatuaje, toate cu o semnificație specială. 

Zoe a pășit pe covorul roșu alături de partenerul ei din film, actorul Robert Pattinson. În pelicula care va ajunge curând și în cinematografele din România, Zoe o interpretează pe Selina Kyle (Catwoman). 

Cu siguranța, actrița va fi una dintre cele mai sexy Catwoman de pe marile ecrane. Printre actrițele care au mai jucat acest rol se numără Halle Berry, Anne Hathaway, Michelle Pfeiffer sau regretata Naya Rivera.

Zoe Kravitz a divorțat la începutul anului 2021 de Karl Gusman, după doar 18 luni de la căsătorie. De câteva luni, actrița se iubește cu Channing Tatum, unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. 

Fotografii: Getty Images

  • Zoe Kravitz, apariția care îți taie răsuflarea! Ce rochie sexy a purtat actrița la premiera filmului “The Batman”

related posts

Modifică setările cookies