5 ponturi ca să te simți sexy în dormitor


Ți se întâmplă de obicei să fii timidă în dormitor? Nu ești un caz izolat! Soluțiile pentru a te simți sexy îți sunt însă mai la îndemână decât crezi. Uite cinci ponturi care te ajută să fii mai încrezătoare în tine!


1. Poartă lenjerie intimă sexy!

Data viitoate când mergi la shopping, ia la rând toate magazinele de lenjerie intimă și alege cele mai sexy modele pe care le găsești. Poartă lenjeria proaspăt achiziționată pe sub hainele casual pe care la îmbraci într-o zi obișnuită. Vei vedea că începi să te simți altfel, însă momentul culminant va fi atunci când iubitul/soțul tău va începe să te dezbrace. Cu siguranță va fi impresionat de priveliștea sexy pe care i-o oferi!

2. Poartă cămăși sau bluze cu nasturi!

Să te dezbraci de o bluză care are mulți nasturi e, de multe ori, mai sexy decât să-ți dai tricoul jos de pe tine într-o secundă. Tensiunea pe care o creezi în momentele interminabile ale „operațiunii dezbrăcarea” vor fi cu siguranță pe placul partenerului tău.

3. Alege o melodie tematică!

Există muzică pentru toată stările posibile pe care le poate trăi un om. Alege o melodie care te face să te simți încrezătoare în tine și nu uita să o ai în minte de fiecare dată când te simți stângace. „Falling” a lui Alicia Keys e o variantă potrivită.

4. Flirtează

Când ai flirtat ultima dată cu iubitul tău? Dacă răspunsul este atunci când v-ați cunoscut, trebuie să iei măsuri rapide. Dacă formați deja un cuplu nu înseamnă că trebuie să vă plafonati și să intervină monotonia în relația voastră. Așa că, poartă-te din când în când așa cum te-ai purta dacă ai fi la prima întâlnire.

5. Uită de prosop!

Atunci când mergi la dus, „uită” să-ți iei prosop și roagă-l pe iubitul tău să îți aducă unul. Când te va vedea plină se spumă, cu siguranță va fi nerăbdător să ieși din baie. Sau, poate nici nu va mai aștepta până atunci...

Fotografii: Shutterstock

Vezi și VIDEO: Află cum să faci bani în pandemie de la Cristian Dascălu - Trending Review cu Daragiu - episodul 40

  • 5 ponturi ca să te simți sexy în dormitor

related posts

Modifică setările cookies