Ce fel de barbati le plac femeilor. Incredibil, dar adevarat: baietii rai sunt pe primul loc!


Am stabilit care sunt genurile de barbati care ne fac sa o luam la fuga. Dar totusi, ce fel de barbati ne atrag si am vrea sa ne dea tarcoale? Am facut o mica cercetare printre prietenele si colegele mele si aproape ca mi-au raspuns in cor: baietii rai.
 


In teorie, ne-am dori un baiat de treaba, sensibil, care sa ne asculte, sa ne inteleaga, sa ne sfatuiasca si sa ne faca toate poftele. In realitate, toate femeile spun ca se plictisesc de genul asta de barbati prea “de treaba”  - iti dau impresia ca sunt mereu la dispozitia ta...si noua nu ne place asta, nu? Noua ne place sa ne chinuim :)) De ce sa fim cu un baiat bun, cand putem fi cu unul rau? :))

Le-am intrebat pe fete de unde si pana unde fascinatia asta cu “baietii rai” si mi-au insirat urmatoarele motive:

-    pentru ca iti dau impresia ca te pot apara in orice situatie
-    sunt sexy prin atitudine
-    in spatele imaginii dure se ascunde un tip sensibil
-    este incitant, ai nenzatia ca ai mereu parte de aventura
-    iti demonstrezi ca ii poti stapani

Eu prefer o cale de mijloc. Uneori baietii rai pot fi chiar rai...cu adevarat. Nu sunt dispusa sa suport atata “rautate”.

Daca la genul de barbati care nu ne plac a fost mai usor de facut impartirea – libidinosi, aroganti, macho men, don juan, cocalari, aici e ceva mai greu.

Ar mai putea fi categoria “barbati de succes”. Un barbat care a reusit in viata are ceva atragator, te fascineaza puterea lui, ambitia care l-a facut sa reuseasca in viata. Multe ar zice ca femeile vaneaza banii barbatului de succes, insa exista ceva sexy in atitudinea unui barbat care a reusit in viata!

Ar mai fi barbatii care arata bine, care sunt atat de frumosi incat nu te poti abtine sa nu intorci capul dupa ei cand ii vezi pe strada. Multe dintre noi picam in capcana baietilor frumosi...uneori nu poti rezista frumusetii.

Barbatii cu simtul umorului sunt geniali.
Iti trebuie inteligenta ca sa fii amuzant. Daca mai si arata bine un tip amuzant, atunci ar putea fi o partida buna...si daca mai are si un job misto...atunci ar fi prea frumos ca sa fie adevarat.

Desigur, femeilor le plac si barbatii cu bani.
Ei ne pot rasfata, ne pot face toate poftele, ne pot duce in vacante exotice :D

Fetele au mentionat si barbatul protector, care te face sa te simti in siguranta, care te protejeaza si te sufoca cu toata atentia lui.

Cred ca barbatul perfect ar fi o combinatie intre toate genurile mentionate mai sus. Voi l-ati gasit? :))
 

related posts

Modifică setările cookies