Cum să-ți îmbunătățești viața intimă cu ajutorul unei perechi de șosete


O expertă în viața intimă a dezvăluit un pont surprinzător despre cum să obții mai multe satisfacții în pat - prin purtarea șosetelor.


Nadia Bokody (36 de ani) este o jurnalistă care s-a specializat în probleme sexuale, iar de curând a dezvăluit, pe canalul ei de YouTube, un truc de îmbunătățire a vieții intime.

Aceasta spune că purtatul șosetelor poate crește șansele ca femeia să ajungă la orgasm. ”Ne este foarte dificil să ne excităm în mod adecvat dacă avem picioarele reci. Cercetătorii au descoperit că femeilor cărora le este frig le este foarte, foarte greu să se relaxeze suficient pentru a obține un orgasm. Așa că data viitoare când te chinui să ajungi la climax, gândește-te dacă îți este frig sau cald. Dacă ți-e frig, ai putea să-ți pui o pereche de șosete flaușate înainte de a începe joaca în pat”.

De asemenea, tot pentru îmbunătățirea vieții sexuale și în vedere obținerii unor orgasme satisfăcătoare, Nadia spune că o pernă ”poate schimba jocul”.

”Când folosești o pernă normală pentru a-ți ridica șoldurile, penetrarea ajunge exact în punctul G”, a mai spus jurnalista, citată de The Sun.

Foto: Shutterstock

 
Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”
 

related posts

Modifică setările cookies