De ce fetele care "se lasa greu" atrag mai multi barbati. Incearca si tu asta


 Nu gasesti baiatul potrivit? Te intalnesti cu tipi care nu iti mai scriu inapoi sau isi amintesc de tine dupa ce a trecut ceva timp? Este timpul sa faci o schimbare. Trebuie sa joci dur pentru a obtine unele beneficii. Nu doar ca ai putea detine mai mult controlul asupra vietii tale amoroase, insa te vei putea pune in valoare astfel incat te vei face remarcata si de multe alte persoane. Aici gasesti cele trei lucruri pe care trebuie sa le incerci daca vrei sa detii controlul:


1. Fii putin distanta

In loc sa alergi dupa tipul care iti place, lasa-l sa vina el la tine. Barbatiilor le place mai mult sa vaneze decat capturarea prazii in sine. O prada greu de cucerit va fi mult mai apreciata decat una care se lasa usor. Incearca sa nu ii raspunzi prompt la mesaje, oricat de tentant suna, deoarece ii poti da senzatia ca te poate controla si treptat isi va pierde interesul. Nu ii arata cat de incantata esti sau cat de mult iti place. Evita sa fii tu prima care ii scrie sau care il invita in oras, daca deja crezi ca te-a vazut ca pe "o prada usoara".

2. Fii putin sceptica

Oamenii mint tot timpul. Incearca sa nu iei in serios tot ceea ce spune. Pune intrebari si incearca sa aflii cat mai multe lucruri despre acea persoana ca sa iti poti da seama daca este cu adevarat cine spune ca este. Pana cand nu esti suficient de convinsa ca merita, incearca sa il tii la o oarecare distanta. Nuii spune imediat unde locuiesti exact sau alte detalii din viata ta privata.

3. Prefa-te ca esti ocupata

Timpul tau este pretios si nu trebuie irosit pe un tip pe care nici nu il intereseaza persoana ta sau care nu are de gand sa-si aminteasca vreodata de tine. Sa fii disponibila 24 de ore din 24 si 7 zile ale saptamanii din 7 nu este cea mai buna metoda de aface pe cineva sa te vrea in preajma pe termen lung. Nu il indeparta, incearca doar sa faci pe inaccesibila din cand in cand. fara sa exagerezi. Cu siguranta acest lucru il va face sa te doreasca si mai mult.

related posts

Modifică setările cookies