Fanteziile romancelor? Sex in grup si nopti pasionale cu necunoscuti!


Sex in lift, in masina, in piscina, in jacuzzi, cu necunoscuti, cu dansatori si pompieri sexy, cu vedete de la Hollywood - acestea sunt printre cele mai populare fantezii sexuale ale cititoarelor Perfecte.ro, care si-au dezvaluit cele mai intime dorinte la rubrica de dezbateri!


Cristina:
Sa fac sex cu doi baieti, sa fiu pentru o noapte cu un actor, sa fac sex in piscina, intrun hotel de 5 stele cu jacuzzi etc. Si inca una: sa fiu inconjurata de barbati si sa se uite toti la mine... Offf..Cred ca am terminat!

Anastasia:
Mi-ar placea sa fac sex in masina pe timp de ploaie in padure...in mare sau pe nisipul de la plaja....in balconul unui apartament...si in dus.

Mihaela:
Hhmmm...sa fac sex in lift :D:D

Dana:
Visez sa agat un necunoscut, sa bem niste sampanie impreuna si pe urma sa mergem intr-un loc mai retras si sa facem sex, fara ssa tinem cont de nimic. Sa fie ca in filme!!

Mirabella:
Sincer pana nu am avut niciodata fantezii, pentru ca tot ce am vrut am facut. In ultimul tim,p ma tot gandesc la sexul in 3, insa nu cu iubitul meu. Nu as accepta sa il atinga alta in fata mea. Cu un necunoscut si o necunoscuta ar fi perfect. Se ofera cineva?:))))))

SaxoBlackGirl
:
Intr-un incendiu sa apara un pompier extra sexy care te salveaza si te duce in masina de pompieri unde ...lucrurile vin de la sine.

Mia:
Sincer... nu stiu daca mai este vreun loc in care sa nu fi facut sex cu prietenul meu, probabil in avion si in carutza... Daca aveti voi alte idei inafara de cele pe care le-am practicat deja , spuneti-le.

Flo:
Sex in 3 sau sex cu un necunoscut.

Diana:
Fanteziile mele sexuale sau implinit. Eu si sotul meu ne-am dorit sa facem sex in grup si a iesit minunat. Am inceput in urma cu un an jumatate si suntem innebuniti de cat de bine poate sa fie! As recomanda tuturor cuplurilor sa incerce.


Adelina: Sa fac sex cu un dansator sexy! uuuhuuu, si sa se miste in pat la fel de bine ca si pe bar.

Emma:
Prima fantezie ar fi ca as vrea sa fac sex cu o celebritate de la Hollywood :X.....iar cea de-a doua ar fi sex cu un necunoscut;;)

 


 

related posts

Modifică setările cookies