Unii oameni nu au simtul penibilului...


M-am trezit  la 6.30 dimineata, mi-am facut o cafea cu lapte, am iesit cu laptopul pe terasa si am inceput sa “rasfoiesc” online ziarele. Am avut un mic soc la un articol despre Ana Maria Prodan. L-am citit chiar de doua ori, ca poate nu l-am inteles bine. 


Ana Maria Prodan, (auto) intitulata “sexy impresara”, mai nou presedinte de club de fotbal, are acasa, atarnat pe perete, chiar la intrare, un tablou cu ea in marime naturala. Si cum asta nu ar fi suficient de ingrozitor, in acea opera de arta, “sexy impresara” apare goala. De ce? De ce ar face un om normal asa ceva?  Ce este in capul acestor oameni? Ce zic copiii ei cand o vad in toata splendoarea? Ce zic socrii? Ce zic prietenii? Parintii?

Ce-i drept, fiecare om are dreptul sa faca ce vrea in casa lui, nu e problema mea ca Ana Maria are un tabou de doi metri cu ea goala...Dar nu incetez sa ma minunez. La urma urmei, si niste prieteni ai mei au, saracii, un cap de om de piatra in mijlocul sufrageriei.

V-am mai povestit, a fost un cadou as zice neispirat de zi de nastere (Daca ati ratat intamplarea cu capul de piatra, o puteti citi aici).

Apropo de ce fac oamenii la ei acasa, din ce in ce mai multe aspecte intime sunt dezvaluite pe Facebook. Imagini din dormitor, din baie, lucruri personale. Unii oameni pur si simplu nu stiu unde sa se opreasca cu postarile. De exemplu, am vazut zilele trecute pe Facebook tot felul de imagini nepotrivite as zice eu: copilul facandu-si nevoile in olita, bebe si tatal dezbracati in cada. WTF!?

Apoi, mai e moda sa iti pui pe Facebook mancarea pe care o prepari tu acasa. Si eu mai postez chestii de genul asta, dar am grija ca imaginea sa fie ok, sa nu arate mai mult decat intentionez eu. Zilele trecute un cunoscut a postat pe Facebook intregul proces al prepararii unui fel de mancare. Ti se facea si greata cand vedeai ce era pe langa “farfuria apetisanta” :  aragazul murdar, plin de pete negre si grasime, semn ca nu mai fusese spalat de cel putin jumatate de an, in bucatarie un dezastru total, chiveta murdara. Mi s-a facut efectiv rau. 

Foto: bruschetele mele de pe Facebook, sper sa va faca pofta :)

Recunosc, si eu poate exagerez uneori pe Facebook cu pozele cu apusurile de soare sau cu pisica mea:))

Foto: Tigruta mea si o soparla extrem de furioasa

Voi ce detalii intime ati vazut (si ati fi preferat sa nu vedeti) in pozele prietenilor vostri de pe Facebook? Dar la ei acasa, ce ciudatenii ati vazut? Please share, sa ne mai amuzam si noi :)

  • Unii oameni nu au simtul penibilului...

related posts

Modifică setările cookies